Красимир Ангелов, Красимир Богданов и Марин Цветков
Красимир Ангелов, Красимир Богданов и Марин Цветков / ВМРО - Враца
Общинският комитет на ВМРО - Враца е подготвил редица предложения за бюджета на Враца за 2019 година. Те ще бъдат предложени на среща на групата общински съветници от ВМРО Красимир Ангелов, Марин Цветков и Божидар Джунов с кмета на Община Враца Калин Каменов. През настоящия мандат, ВМРО не участва в управлението на общината. Още след изборите през 2015г., войводите заявиха, че ще са конструктивна опозиция и ще работят за доброто на хората от Враца, като чрез възможностите на общинския съвет ще се стремят да наложат идеите от своята предизборна програма.

За 2019 година, общинските съветници ще предложат отпускането на общински средства и реализирането на проектни предложение в сферите на сигурността, културата, туризма, спорта, здравеопазването, профилактиката и отговорното родителство, инфраструктурното развитие на общината.

Съветниците от ВМРО ще поставят на срещата с кмета и въпроса за тревожното състояние на общинските предприятия и дружества. Една част от тях са в тежко финансово състояние, други изпитват кадрови проблеми или се ръководят от временни управители. Войводите ще поискат повече информация за причините и чия е отговорността за това им състояние, и какви мерки за оздравяването им предлага общинското ръководство.