/ ВМРО - Враца
Градската организация на ВМРО-БНД във Враца проведе отчетно-изборно събрание. От името на ръководството, отчет за изминалия период направи председателят Красимир Ангелов. Той отрази организационните, културно-просветните и политическите насоки на дейността врачанските войводи.

Народният представител Красимир Богданов представи парламентарната си дейност през 2017 година. Отчетени бяха основните успехи, реализирани по инициатива на Обединени патриоти: завършване на защитното съоръжение по границата с Турция, увеличаването на минималната пенсия, договорът с Македония и признаването на българско малцинство в Албания, увеличаването на заплатите на учители, военни и полицаи.

Той потвърди, че участието на патриотите във властта са гарант за националната сигурност и повишаването на доходите на българските граждани, и че всички започнати от тях инициативи ще бъдат доведени до успешен край.

Марин Цветков отчете дейностите на общинските съветници, реализирали редица успешни предложения в областта на културата, сигурността, младежките и спортните прояви в гр. Враца.

Събранието преизбра за председател художникът-иконописец Красимир Ангелов. Зам.-председател стана Светлин Цветков, а секретар Анна Миткова и двамата занимаващи се с частен бизнес.

ВМРО взе решение да учреди своя организация в най-големия врачански квартал - жк „Дъбника“. Първите прояви на новото ръководство ще бъдат отбелязването на годишнината от гибелта на Васил Левски и Националния празник 3-ти март.