Видинчани отсрамиха Северозапада
Видинчани отсрамиха Северозапада / netinfo

Десетки видинчани се включиха в проявите, организирани от МГЕРБ-област Видин, за посрещане на July Morning. „Да посрещнем първото юлско слънце заедно" - под този надслов протече многочасовия хепънинг. Дискотека на открито с хитове на „Юрая хийп", „Бийтълс", „Пинк Флойд", „Ролинг Стоунс" и други музикални изпълнения, подходящи за July Morning, огласяха района на плажа пред крепостта „Баба Вида". В истинска атракция за зрителите се превърна демонстрацията на мотоклуб „NW" - Видин.

Видинчани отсрамиха Северозапада
netinfo

В програмата бяха включени и състезания по канадска борба за мъже и жени. Най-силни мускули при мъжете показа, че има Боян Ангелов, при дамите първото място завоюва Ани Кирилова. Организационният секретар на МГЕРБ-област Видин Десислава Димитрова награди победителите и заяви, че е щастлива, че толкова много хора са дошли заедно да посрещнат изгрева и да изживеят едни незабравими вечер и нощ.

Видинчани отсрамиха Северозапада
netinfo

July Morning 2010 уважиха и представители на държавната и местна власт и бизнеса - председателят на Общински съвет-Видин Светослав Славчев, заместник-кметът на община Видин Росен Младенов и секретарят на общината Иванела Андреева, общинският съветник от ПП ГЕРБ Росен Живков, директорът на Областна дирекция „Земеделие" Александър Матеев и бизнесменът Светослав Янков.

С много настроение немалка част от присъстващите останаха до ранната сутрин и посрещнаха първото юлско слънце. Така те показаха, че традициите за July Morning са живи и хората от Видин се радват на възможността да се съберат и празнуват заедно. Мероприятието бе под патронажа на народните представители от ПП

Видинчани отсрамиха Северозапада
netinfo
ГЕРБ - V МИР Видин Любомила Станиславова и Владимир Тошев.