/ Дарик Враца - арихв
За роми, които са се самонастанили в чужд имот във Враца алармират от регионалната структура на ВМРО. Според информацията имотът е собственост на Цеца Георгиева Иванова.

Северозападът със силни позиции в ръководството на ВМРО

Жената е работила няколко години в Испания, но през това време на втория етаж на къщата й, намираща се на ъгъла между улиците „Андрей Николов“ и „Бабуна“, се самонастанили лица от цигански произход. Те започнали да се разпореждат с имота както намерят за добре, без да плащат сметки за битови разходи и наем на собственичката.

„Потърпевшата е сигнализирала компетентните органи, но е наясно, че ако в нашия град се намери институция, която да си свърши работата и все пак прогони циганите, то натрупаните сметки най-вероятно ще трябва да се плащат от нея.

Патриотите от ВМРО във Враца също раздадоха знамена

Жената иска просто да си върне владението на имота, което е нейно конституционно, гражданско и човешко право“, съобщават от ВМРО-Враца. От регионалната структура на партията коментират още, че са солидарни изцяло с г-жа Иванова и други жертви на подобен произвол, и призовават органите, от които зависи решаването на казуса, да се намесят незабавно.
ВМРО Враца