/ ВМРО-Враца
Структурите на ВМРО от Северозападна България ще имат сериозно присъствие в ръководните органи на ВМРО. На 23 март в препълнената зала „Европа“ на парк-хотел „Москва“ се проведе VII-ми редовен конгрес на ПП „ВМРО-Българско национално движение“.

Патриотите от ВМРО във Враца също раздадоха знамена

С 516 гласа Красимир Каракачанов беше преизбран за председател на партията. В словото си след избора, той се обърна към делегатите с думите: „Един лидер е толкова силен, колкото са силни и имат доверие в него хората, които го следват“.

Депутатът Красимир Богданов беше преизбран в Организационния съвет и в 16 членния Национален изпълнителен комитет на партията. В работата на ОС, освен него ще участват: от Враца - председателят на групата съветници от ВМРО Красимир Ангелов, Момчил Янков - председател на младежката организация, зам.-областния председател Красимир Тодоров от Мездра; от Монтана - Софрони Захариев - областен председател на ВМРО; от Видин - Лъчезар Кръстев - председател на ВМРО-Ново село.

Конгресът призова всички честни патриоти да подкрепят за втори мандат в ЕП най-полезния български евродепутат Ангел Джамбазки.
 
ВМРО - Враца