/ Петя Димитрова
Пет нови съблекални бяха осветени днес на стадион Огоста в Монтана. Помещенията са проектирани и направени по съвременни стандарти и ще бъдат използвани от представителния и от детско-юношеските отбори на футболния клуб.

Три дуални паралелки ще има в област Монтана от септември

В проектирането и изпълнението на петте съблекални са инвестирани 360 хиляди лева, заяви кметът на Монтана Златко Живков. Той благодари на всички, които са допринесли за това момчета, юношите и мъжете да имат по-комфортна среда преди тренировки и състезания, в които да бъдат победители. „Нека не забравяме, че победата не е най-важното нещо, тя е единственото”, каза още Живков

футбол Монтана
netinfo

Водосветът бе отслужен от свещениците Емил и Николай от храм „Св. Св. Кирил и Методий” . „Всичко се постига с вяра, себеотдаване, трудолюбие и търпение”, заяви отец Николай в обръщението си към домакини и гости на събитието.

Той напомни на спортистите, че трябва да бъдат сплотени като един и да оправдаят очакванията на хората, които идват на футболните мачове, защото ги обичат и милеят за този град.

Срещата Монтана - Черноморец (Балчик), с която започва утре пролетния полусезон на шампионата ще се играе на стадион „Огоста” от 16.30 часа.