/ ThinkStock/Getty Images
Събитие във Враца, посветено на дигиталния маркетинг
За втора поредна година Враца софтуер общество организира събитие за дигитален маркетинг, което ще се проведе на 26 януари, събота, от 14:30 часа в актовата зала на СУ “Козма Тричков” гр. Враца. То е за всички, които търсят интересна и предизвикателна работа, искат да работят дистанционно за клиенти от България и света или пък искат да го ползват да популяризират своя малък или среден бизнес онлайн, обясняват организаторите.
 
Връчиха наградите "Работодател на 2018" в област Враца

В няколко модула експерти в дигиталния маркетинг ще разкажат накратко какво точно работят и какви възможности за професионална реализация съществуват в тази сфера. Лектори ще бъдат Йоана Христова, Ивайло Йорданов и Емилиян Кадийски, които ще говорят съответно за маркетинг чрез съдържание, маркетинг в социалните медии и дигитализацията в информационната ера.
 
Ще бъдат разгледани и някои основни направления в дигиталния маркетинг: управление на реклами във Facebook и Google, създаване на съдържание, SEO, електронна търговия и изготвяне на маркетинг стратегия.
 

Враца софтуер общество организира безплатни курсове по програмиране

По време на събитието ще бъде представен предстоящия 4-месечен курс по Дигитален маркетинг на Враца софтуер общество. Той започва в края на февруари 2019 г. и е предназначен както за ученици в гимназия, така и за работещи и безработни.
 
Кметът на Враца подписа договор с най-големия нов инвеститор в региона

В миналогодишното първо издание на курса взеха участие 25 човека, а сред тях има вече работещи в тази сфера. В дигиталната ера има търсене както на програмисти, така и на специалисти по дигитален маркетинг.

“Ако вие сте креативни, упорити, ползвате Facebook и Google и искате да се развивате, не губете повече време!”, канят от Враца софтуер общество. За повече информация може да следите страницата на събитието във фейсбук https://www.facebook.com/events/300925457293821/