/ ППМГ Враца
Възпитаниците на профилираната природо-математическа гимназия отбелязаха Международния ден чая и подредиха благотворителна изложба за своите съученици и учители. Със събраните средства ще бъде закупено оборудване за лекарска чанта за спешна помощ.

Ученици от ППМГ – Враца в топ 10 на национално състезание

Присъстващите се насладиха на екзотични видове чай, запознаха се с различни начини за приготвяне на топлата напитка и благотворното й въздействие.

Инициативи в ППМГ Враца
netinfo

Програмата на социално отговорните млади хора предвижда редица благотворителни мероприятия. Те планират посещение в дома за медико-социални грижи за деца, където ще зарадват малчуганите с лакомства, дрехи и играчки. Учениците ще се включат и в коледното тържество, облечени като Дядо Коледа, Снежанка и джуджетата.

Инициативи в ППМГ Враца
netinfo

Както всяка година съвета на учениците от ППМГ „Акад. Иван Ценов“-Враца ще дари храна в приюта за кучета „Animal help“. Младежите няма да пропуснат и възрастните от дом за стари хора „Зора“, за които са подготвили коледни картички, музикални изпълнения и сладкиши.

Джордж Петров от ППМГ-Враца стана първи на националното многоезично състезание

Предвидени са още и коледни късметчета, които ще бъдат раздавани на гражданите на Враца, както и участие в кампанията „Осинови врачанско семейство“.