5 медала за врачанските лекоатлети
5 медала за врачанските лекоатлети / netinfo

Пет медала завоюваха лекоатлетите от трите врачански клуба на завършилото в столицата Държавно индивидуално първенство в зала за момичета и момчета до 14 години.

Георги Тодоров от клуб “Павел Павлов” спечели сребърното отличие в спринта на 60 метра. Възпитаникът на Румен Павлов постигна 7.79 сек. На 200 метра Тодоров спечели втория си медал, като се класира трети с време 25.69 сек.

 В скока на височина с бронза се окичи и съотборникът му Марио Станчев. В дисциплината тласкане на гюле бронзовото отличие спечели Никола Илиев. А Петя Иванова от клуб “Елит” завоюва третото място в спринта на 60 метра с препядствия.

Нападателят на “Монтана” Георги Иванов бе временно отстранен от отбора. Причината е несериозното му отношение към тренировъчния процес и отказа му да изпълнява треньорските указания.

Заради мярката 26-годишният нападател пропусна контролите с “Локомотив”(Стара Загора) 2:2 и “Бдин” (Видин) 3:3. Ден след мача с видинчани Георги Иванов бе върнат в отбора и поднови отново тренировките си. “Проведох дълъг разговор с Гошо.

Той осъзна грешката си и се извини на треньора, в съблекалнята пред целия отбор. За провинението обаче ще има глоба, така както е по вътрешния правилник на клуба”, заяви  изп. директор на “Монтана” Румен Панайотов.