/ DarikNews.bg, архив
Жителите и гостите на града, под звуците на музика под звездите край Дунав, ще посрещнат първите лъчи на юлското слънце.

Концертът започва в 20:30 часа на 30 юни, а забавлението ще продължи до сутринта на 1 юли, уточняват от общината. Първи на сцената до средновековната крепост ще излязат видинските музиканти от Crimson Waves - Симон Стойков - китара, Борислав Павлов - вокали, Огнян Габровски - барабани, Иво Йоцов (бас) и Боян Боянов - китара.

Крайдунавските общини ще отбележат Деня на Дунав

От Вършец ще гостуват "Северозападняците". Техният уникален стил - комбинация от ска и пънк с фолклорни мотиви, подправен със северозападен хумор и поднесен с уникалния местен диалект, със сигурност ще покачи градуса на настроението. Хедлайнери на концерта утре вечер ще бъдат музикантите от една от най-популярните български рок групи - D2.

Участието им на July Morning Vidin 2021 е гаранция, за една запомняща се нощ. И след края на музикалната програма на плажа на крепостта "Баба Вида", стотици ще останат, за да посрещнат заедно изгрева на слънцето. Естествено под звуците на вечния хит на "Юрая Хийп" July Morning.
БТА