Стефан Спасов е новият регионален координатор на ДСБ
Стефан Спасов е новият регионален координатор на ДСБ / DarikNews.bg

Стефан Спасов е новият регионален координатор на ДСБ във Великотърновска област. Спасов, който е и начело на общинската партийна структура в Полски Тръмбеш, временно бе избран за поста след напускането на доскорошния областен Ангел Янчев. Янчев вече работи в местния екип на сдружението на Меглена Кунева "България на гражданите".

С решение на Регионалния съвет на ДСБ Стефан Спасов бе утвърден за постоянен титуляр на партията за областта. И лидерът на ДСБ в Лясковец Сергей Добрев вече има нови задължения. Той е избран за отговорник на партията за Северен Централен район.

50-годишният Стефан Спасов е завършил Стопанско управление във ВТУ. Като едно от първите неща, които той ще подеме, е учредяване на структури на ДСБ в Павликени и Сухиндол.

Имам намерение да укрепя административно-политическите позиции на ДСБ, коментира Спасов. Схемата на класическа партийна организация не се прилага от почти никоя партия. Обнадежден съм за настоящето и бъдещето, разчитам на националното ръководство за раздвижване на отношенията в „Синята коалиция" в контекста на предстоящите парламентарни избори, обясни Спасов.