/ iStock/Getty Images
След забележка за цигара
Задържаха 38-годишен румънец за побой на служители в бензиностанция, съобщиха от полицията.

Мъж е в болница след побой в Поморие

На 8 септември съдействие е потърсил 30-годишен служител на бензиностанция. Той обяснил, че минути по-рано на бензиностанция на входа на Велико Търново румънски гражданин е нанесъл побой над двама служители от бензиностанцията, след което потеглил в посока Русе.

Незабавно са предприети заградителни мероприятия, полицейски екип е изпратен и на местопроизшествието, където е изяснено, че същата вечер на бензиностанцията спрели два леки автомобила с румънски регистрации.

Мъж е в болница след побой в ресторант в Перник

От колите слезли двама мъже и след направена забележка от страна на служителите на бензиностанция за запалена цигара на единия от тях, той нанесъл удари с ръка в областта на лицата на двама от служителите на 30 г. и 45 г.

След това чужденците се качили в автомобилите си и потеглили. Малко по-късно същите са били спрени от служители на полицейското управление в Полски Тръмбеш.

Пострадалите служители на бензиностанцията са прегледани в Спешна помощ, единият е настанен за наблюдение с комоцио, а другия с травма на окото е освободен за домашно лечение. Румънският гражданин е задържан за 24 часа.