Пламен Радонов - гл. секретар на СДС?
Пламен Радонов - гл. секретар на СДС? / netinfo
Главен секретар на СДС да стане общинският лидер на партията във Велико Търново Пламен Радонов. Такова предложение направи лидерът на сините Пламен Юруков на работна среща на членовете на НИС на СДС във Варна.
Председателят на синята партия заяви, че до 8-9 месеца ръководството на СДС ще предложи нов тип организация на партията - с нов устав и начин на взимане на решения. Най-характерната промяна, която предстои, е лидерът и Националният изпълнителен съвет да се избират пряко от всички членове на партията.
На днешната работна среща на НИС бе обсъдено предстоящото заседание на Националния съвет, което ще се проведе идния вторник. Нашата цел е СДС да върне позициите си, да спечели доверието на избирателите и да стане най-голямата дясна партия в България.
Трябва да създадем условия бившите членове да се върнат отново в партията, да реформираме модела на командно - административната структура, която направи от СДС еднолична командирска организация, коментира членът на НИС на СДС Александър Йорданов.