Краси Балъков доволен от нивото на дербито, Сашо Ангелов раздели мача на две части
Краси Балъков доволен от нивото на дербито, Сашо Ангелов раздели мача на две части / Дарик нюз

Бронзовият медалист от САЩ- 94 Красимир Балъков даде висока оценка на дербито между “Локомотив” и “Етър ВТ”. По думите му е станал много хубав мач за трета дивизия.

“Типично дерби и с много емоции, а през второто полувреме и с много футбол. Аз рядко съм гледал такива дербита и в „А” група. Приятно съм изненадан от темпото, от желанието на двата отбора и дори коректността. Вярно, че имаше червени картони, но те бяха от игра и от голямото желание. Евала, мога да кажа евала и на двата отбора”, коментира Краси Балъков, който изгледа срещата до

главния секретар на МВР Светлозар Лазаров.

Старши треньорът на етърци Сашо Ангелов раздели срещата на две части. “В първата ние пропуснахме да решим мача, за което ни попречи липсата на класа. Когато стана 2:1 за „Локомотив”, просто не ми се искаше да повярвам, че ще загубим този двубой.

Това, което най-много ми хареса, е характерът, който проявиха тези млади момчета. Няма да отлича никого персонално, но наистина ми направи много голямо впечатление характера, който показаха. Признавам си, че направих лека грешка – не трябваше да поставям Илко Трифонов при Красен Трифонов при условие, че получихме червен картон. Признавам си го като грешка, но исках да реагирам бързо. Очаквах, че ще дойдат толкова много зрители. Искам хората да разберат, че във Великотърновска област – във Велико Търново, в Горна Оряховица, футболът е жив!”, каза Сашо Ангелов.