Камов: Новините от Брюксел няма да са добри
Камов: Новините от Брюксел няма да са добри / netinfo
България се е превърнала цитирам “в износител на организирана престъпност и корупция и би било наивно, ако управляващите се надяват, че няма да има критики и санкции в доклада, който очакваме през юни”, заяви лидерът на Политическо движение “Социалдемократи” Николай Камов. Според него Брюксел няма да позволи на хората, ограбвали страната ни в продължение на 20 години, да ограбват и европейския данъкоплатец. “Българската осигурителна система се срива, за да бъдат създадени частни осигурителни компании, зад които стои Движението за права и свободи”, каза още Николай Камов.

Той съобщи, че до края на седмицата политическото движение ще излезе с писмено становище по отношение на взетите решения от управляващите в Катарино, но от сега е ясно че те са с предизборна цел и няма да окажат съществено влияние върху жизнения статус на гражданите.

Чуйте повече в прикачения файл:

Николай Камов бе във В. Търново, за да се срещне с кмета д-р Румен Рашев и да провери до къде е стигнала подготовката за провеждане

на Общинска конференция на политическо движение “Социалдемократи”. Тя е предвидена за 28 май и на нея ще бъдат избрани делегати за предстоящата на 7 юни Национална конференция на партията.