/ travel.government.bg

В лятната резиденция на властта Евксиноград свободни места за това лято вече няма. Това показва справка в сайта travel.government.bg на Министерски съвет. 

За месеците юли, август и до 10 септември в стопанство „Евксиноград“ няма свободни места (апартаменти, стаи и бунгала). За обект „Шабла“ няма места за юли и август”, се посочва в сайта.Там са представени всички обекти, управлявани от администрацията ма Министерски съвет.

Евксиноград бие по цена на нощувката останалите министерски бази

Евксиноград е сред трите представителни бази на властимащите - другите са в Бояна и Шабла. Две пък са почивните бази - в Слънчев бряг и Пампорово. 

travel.government.bg

Цените на нощувките в Евксиноград от 1 юли до 31 август варират от 130 до 700 лева, според сградата, като закуска и застраховка не са включени. Любопитното е, че ценоразписът не е променян от години.

travel.government.bg

Най-скъпо излиза събуждането във вила "Слънчево бунгало", която се намира на усамотено място и е любима на Бойко Борисов.

Най-евтина в любимата на министрите лятна резиденция е нощувката в хотел „Манастира"  - „само" 130 лева. По 150 лева излиза ден престой в малък апартамент на Дом „Тунела” и бунгало на брега на морето.

travel.government.bg

travel.government.bg

Сред екстрите на резиденцията край Варна са барбекю на брега на морето, басейн, джакузи, фитнес зала, тенис корт, боулинг зала, баскетболно и волейболно игрища, велосипеди, водно колело, водни ски и сърф.

travel.government.bg

travel.government.bg


За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК