/ NOVA
Филмът на Виктор Чучков–син направи премиерата си в България пред препълнената зала на Фестивалния и конгресен център
Вчера вечерта се проведе първата премиера на „18% сиво“ в България. Фестивалният и конгресен център във Варна се оказа малък за всички желаещи да видят най-новата лента на режисьора Виктор Чучков – син. „Изключително сме щастливи и благодарни за приема и отзивите. Беше много важна прожекция за нас, защото Варна е неразделна част както от книгата така и от филма“, сподели режисьорът.

След прожекцията на сцената беше представен част от екипа, както и главните актьори - Руши Видинлиев и Доля Гавански. „Адски се вълнувам, това е моят град и нямах търпение всички мои роднини и приятели да гледат филма. Радостното е, че след края на прожекцията не спряхме да коментираме и да си говорим, а повечето от тях споделиха, че със сигурност ще го гледат поне още веднъж, което е най-хубавата оценка, която можеш да чуеш за филма си“, разказа Доля.

филм Чучков
NOVA

„18% сиво“ тръгва по кината в цялата страна от следващия петък, 24-ти януари, като преди това ще има Галапремиера в София и специална прожекция, която беше разпродадена само в рамките на два дни.

За филма:

Следвайки своята мечта, влюбените Захари и Стела се преместват от Варна в Лондон. Но оцеляването в новата страна не е толкова лесно, и когато жена му го напуска, Захари се отправя на лудо пътешествие от Лондон до Берлин, по време на което среща поредица от необикновени  хора. Това е пътуване, което разкрива истината за неговата изгубена любов, и в крайна сметка го довежда до  неудобни открития за самия него.