Мъж се оплака, че колата му е вдигната от паяк въпреки, че според него не е нарушил правилата за движение на "Златни пясъци".

Той е оставил колата си, за да отиде със семейството си в едно от заведенията в курорта, но когато се връща установява, че автомобилът му го няма, предава NOVA.

Първоначално семейството е помислило, че автомобилът им е откраднат, но впоследствие установяват, че е вдигнат от паяк. В курорта има обозначителни табели за нерегламентирано паркиране, но на тях няма телефон и се оказва, че човек не може да намери автомобила си. 

Незаконна постройка се появи на плаж „Смокиня” (ВИДЕО)

„В събота дойдохме тук и посетихме едно заведение с децата. Когато приключихме колата я нямаше и първата ми мисъл бе, че е открадната. Едно такси се появи и ни каза, че е вдигната от паяк”, разказва потърпевшият Иво Илиев.

Той добавя, че когато звъни в полицията му казват, че паякът е на частна фирма. Оказало се, че трябва да даде 70лв. за преместване и още 2лв. за „отговорно пазене”.

„Очакванията са, че идва служител на МВР и съставя глоба. Не съм очаквал, че фирма ще ми предложи принудително услуга, която аз не желая”, добавя Илиев.
Фирмата има всички разрешителни за извършването на тази дейност, казват от "Златни пясъци".
nova.bg