/ Дарик Варна, архив
Случай на загубен в градския транспорт телефон завърши щастливо за собственика на мобилното устройство. Основна заслуга за щастливата развръзка има контрольорката Веселина Костова.

Това става ясно от благодарственото писмо, което родителите на собственичката на телефона изпратиха до „Градски транспорт”. От него става ясно, че случаят е от края на февруари. Телефонът е бил загубен от момичето в автобус, в който контрольор е била Веселина Костова.

Шофьор на автобус намери и върна изгубен смартфон

Служителката намерила личната вещ и я върнала на притежателката, с което спестила на семейството много негативни емоции.

„Възхитени сме от такива доблестни служители като Веселина Костова”, изтъкват в писмото си благодарните родители Татяна Василева и Димитър Илиев от „Владиславово”.

Градски транспорт - Варна

Доскоро в „Градски транспорт” е имало практика проявилите честност и благородство да бъдат награждавани при получаване на благодарствено писмо. Заради случаи на злоупотреба обаче тази практика е прекратена, разкри неотдавана пред Дарик изпълнителният директор на общинската фирма инж. Злати Златев.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК