/ Деян Герговски
39-годишен варненец е бил блъснат от лека кола, докато пресича на пешеходна пътека. Инцидентът е станал към 16.00 часа в понеделник, 27 август, на кръстовището на улиците „Мир" и „Студентска“, информират от местната полиция.

52-годишен шофьор с опасност за живота след удар в дърво

Вследствие на удара пешеходецът е получил контузии на главата, корема и гърдите. Настанен е в реанимация, без опасност за живота. Зад волана на леката кола „Опел Астра“ е бил 24-годишен мъж от авренското с. Царевци.

8-годишно момиче бе блъснато от „Фолксваген"-Голф. Произшествието на улица в  Белослав е регистрирано на 27 август около 18.50 часа.

Блъснаха пенсионерка, докато пресича кръстовище във Варна

66-годишният водач на леката кола не се съобразил  с поведението на група деца, играещи край пътното платно. Блъснатото дете внезапно предприело пресичане на пътя. Вследствие на удара момичето е получило контузия на таза и охлузвания на лактите и палеца на левия крак. Оказана му е била медицинска помощ и е било насочено за домашно лечение.

16-годишен младеж се потроши, след като падна от мотоциклет. Снощи, около 21.15 часа в Бяла неправоспособният тийнейджър управлявал мотоциклет „Малагути“ с несъобразена скорост. Загубил контрол над возилото, излязъл вляво от платното за движение и се блъснал в метален стълб за осветление. След удара водачът паднал, а моторът продължил движението си, като се спрял и паднал на пътното платно на около 20 метра от мястото на удара. 

Бебе ранено в тежка катастрофа с още трима пострадали

Пострадалият е с фрактури на таза, дясната бедрена става и едното бедро. Настанен е в болница без опасност за живота.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК