Основателят на ансамбъл "Българе" пред Дарик Варна за новия спектакъл
Христо Димитров
101844
Христо Димитров
  • Христо Димитров
„Как ще ни стигнат американците” е новият сценичен проект, ко-продукция на Национален фолклорен ансамбъл „БЪЛГАРЕ“ и Национална импресарска мрежа. Шоуто ще гостува на сцената на Летния театър във Варна на 8 юли, понеделник, от 21.00 часа. Спектакълът се осъществява под патронажа на кмета на Варна Иван Портних.

Концерт на Бенямин Шмид даде официално начало на ММФ „Варненско лято“

Интригуващото музикално-танцово шоу представлява околосветско пътешествие и е завладяваща феерия от емблематичните музика, песни и танци на много страни - България, Турция, Гърция, Италия, Франция, Англия, САЩ и Русия.

Спектакълът е създаден от доказалия се с оригиналните си идеи хореограф и режисьор Христо Димитров - създател на НФА „БЪЛГАРЕ“, на триото тенори „Уникалните гласове“, Фестивала на фолклорната носия в Жеравна и ред други мащабни културни и патриотични идеи и събития. 

Виенска звезда открива музикалното „Варненско лято“

С много закачка хумористичното шоу разкрива универсалния талант на българите да се наложат във всяка сфера на изкуството и шоу бизнеса. Очаквано, акцентът в спектакъла е върху най-богатия фолклор на планетата - българския. 

Повече за спектакъла чуйте от Христо Димитров, който гостува в студиото на Дарик радио Варна.