Ф.Киркоров: Искам да съм като празник!
Ф.Киркоров: Искам да съм като празник! / netinfo
Звездата на руската попмузика пристигна във Варна, облечен с бяла тениска с лика на руския президент Путин. Кралят на руската поп музика кацна с частния си самолет, за да изнесе поредица от концерти, първият от които е във Варна. Което не е случайно, предвид факта, че морската столица е градът, в който е отраснал певецът-шоумен.

Руският Майкъл Джексън идва в България с новата си програма. Шоуто се очаква да е сюрреалистично и почти тричасово, колкото продължи и последният концерт на Киркоров във Варна. Жива музика, невероятна хореография и невиждани пиротехнически ефекти обеща кралят на руската попмузика.

2007 година е емблематична за Киркоров, защото през тази година шоуменът навършва 40 години и 25 години от първата си сценична изява.

Навремето, когато малкият Филип се разболял тежко, родителите му го завели при баба Ванга. Пророчицата им казала: "Виждам вашия син да размахва метална палка на една висока планина.". Едва ли тогава са предполагали, че планината ще се окаже музикалният Олимп, а металната палка – микрофонът.

Днес роденият във Варна певец е всепризнат майстор на живия спектакъл и е канен за концерти не само в Русия, но и в цяла Европа. Концертът на руската мегазвезда е в сряда вечер в Летния театър.

“Никога няма да се появи нова Алла. След Кралица или Императрица, или нищо!”, отговори певецът на въпрос, свързан с личния му живот. На въпрос какво смята да прави до концерта си във Варна утре вечер, Киркоров заяви, че смята да си купи къща.

Идвам във Варна по веднъж на около 2 години. Не искам да съм ежедневие, а като празник за варненци, каза още арменецът с български корени.

Какво още да очакваме от посещението на руската мегазвезда във Варна ще научите от звуковия файл!