/ Любовта е лудост
„Любовта е лудост” и кинопрограмата за младите откри фестивала с DJ парти и бодиарт пърформанс на открито под звездите. Варна е младежка столица и това инициира в събота пред Фестивалния комплекс ярко артистично събитие с ритми и много колорит. Случи се най-елегантното и атрактивно тийнпарти на фестивала, според организаторите.

Варна пак полудява от любов

„Киното на младите” – така е кръстена новата младежка програма. Тя стартира с Мишел Вълчева – художничката, участвала две поредни години на световното по бодиарт в Австрия. Мишел изкусно и с много емоция, нарисува крилата на танца и на любовта, а за всички ценители на еклектичната музика се погрижи Селектор Стилиян.

Любовта е лудост

Нежно и артистично тя „облече” две тела с бои - телата на шампионите на България по състезателни танци Станимир Стоянов и Таня Йосифова.

Любовта е лудост

Младежкият модул на фестивала продължи с представянето на филма на Камен Воденичаров „Майсторът на комедията”, представен лично от него и от главния герой – професор Доктор Александър Илиев, доказал се в един от най-престижните университети по актьорство и драма в САЩ.
 
За кръглата маса на тема „Киното на младите” дойдоха още много съвсем млади киноексперти и режисьори, за да се срещнат и да дискутират в среда от български и чужди киножурналисти.

Мишел облича шампионката по състезателни танци Таня
Мишел облича шампионката по състезателни танци Таня Любовта е лудост

В рамките на фестивала „Любовта е лудост” предстоят още много филми на младежка тематика, както и срещи с техните автори и режисьори. Награждаването е в петък, 1 септември, от 19,00 часа в зала 1 на ФКЦ.