/ Дарик Варна, архив
31-годишният водач е със чупен крак, пострада и 20-годишният му спътник
31-годишен шуменец се потроши при катастрофа с лек автомобил „БМВ” в Дългопол. Инцидентът станал на 10 април към 4.00 часа, съобщиха от полицията.

Тийнейджър с мотопед блъсна пресичащо дете 

Мъжът бил зад волана на „бавареца” модел 258. При излизане от десен завой загубил контрол над автомобила, излязъл вляво извън пътното платно и се блъснал в паркиран микробус „Ситроен Джъмпер“. Шофьорът е получил фрактура на левия крак, рана на лицето и контузия на гръдния кош. Настанен е за лечение във варненската болница „Св. Анна“, без опасност за живота.

20-годишен пътник в автомобила е получил охлузни рани по лицето. Била му е оказана медицинска помощ и насочен за домашно лечение. 

От полицията информират и за поредния инцидент с пострадал пешеходец във Варна. 72-годишна жена е била блъсната на пешеходна пътека от лека кола „Фиат Пунто”. Инцидентът е станал вчера малко преди 14.00 часа на кръстовището на ул. „Гео Милев“ и бул. „Хр. Смирненски“. 

Шофьорка пострада, след като мина на червено 

Пострадалата пешеходка е получила фрактура на лявата подбедрица и контузии по тялото. Настанена е за лечение в болница. Зад волана на „Пунто”-то е била 49-годишна варненка. 52-годишен пешеходец пък бе блъснат вчера около 18.30 часа на бул. „Цар Освободител“, срещу сградата на Проектантска организация.

Мъжът внезапно тръгнал да пресича пътното платно на необозначено място, преминал бързо пред автомобил в дясната лента, при което се блъснал странично в предната дясна врата на движещ се в лявата лента „Ситроен С-4“. В резултат на удара пешеходецът е получил контузия на дясното рамо, гръдния кош и рана на главата.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК