/ Dariknews.bg, архив
63-годишна варненка получи контузии при катастрофа, която сама предизвика. Пътният инцидент е станал на кръстовището на бул. „Трети март” и ул. „Анна Феликсова” вчера към 15.30 часа, съобщиха от полицията в морската столица.

Тийнейджър с мотопед блъсна пресичащо дете

Жената била зад волана на лека кола „Рено”. Навлязла в кръстовището  на червен забранителен сигнал на светофарната уредба и се ударила с лека кола „Мерцедес”. 

Пострадалата е прегледана и освободена за домашно лечение. Холандец с велосипед се потроши при пътен инцидент в местност Салтанат в четвъртък, около 14.10 часа. 72-годишният поданик на Кралство Нидерландия загубил контрол над колелото при стръмен десен завой и се блъсна в лека кола.

Младежи с опасност за живота след преобръщане с кола във Варна

Велосипедистът е настанен за лечение в болнично заведение с фрактури на дясната ключица и четири ребра, няма опасност за живота му. 38-годишен от Суворово бе засечен в града да шофира почерпен и с МПС без регистрационни табели.

Това е станало към 19.00 часа снощи. Тестът с дрегер отчел 1,91 промила в издишания въздух. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Материалите по случая са докладвани в Районна прокуратура-Девня.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК