4 млн. лв. инвестираха Узунови в нова логистична база
4 млн. лв. инвестираха Узунови в нова логистична база / Интерсервиз Узунови

Днес „Интерсервиз Узунови” АД откри официално своята нова и модерна ЛОГИСТИЧНА БАЗА.Инвестицията е на стойност близо 4 млн. лв.

От няколко месеца „Натурални храни” ООД - дъщерната фирма на „Интерсервиз Узунови” АД ползва  модерна логистична база, отговаряща на действащите български и европейски стандарти за качествено съхранение на всички групи хранителни продукти с животински и неживотински произход.

Логистичната база има и евростандарт за паркиране, обслужване, товарене и разтоварване на автомобили, като използва разгъната площ от 1 400 кв.м

Това позволява да се предлагат редица гъвкави и изгодни за клиентите услуги по транспортирането, съхранението в хладилни камери и дистрибуцията на плодове и зеленчуци, месо и месни произведения, млечни произведения и всякакъв вид пакетирани хранителни стоки.

Днес в тържествена обстановка собствениците и ръководители на фирмата Красимир и Гинка Узунови прерязаха трикольорната лента за официално откриване на базата. Отец Цветан от катедралния храм „Успение на Света Богородица” отслужи традиционния християнски ритуал за освещаването на новия обект, в присъствието на много гости, бизнес партньори на фирмата, приятели на семейство Узунови и служители.