Връчват предизвестията на работници от „Автобусни превози”
Връчват предизвестията на работници от „Автобусни превози” / DarikNews.bg
Връчват предизвестията на работници от „Автобусни превози”
54456
Връчват предизвестията на работници от „Автобусни превози”
  • Връчват предизвестията на работници от „Автобусни превози”

От фирмата-превозвач „Автобусни превози" връчват предизвестията за прекратяване на трудовите правоотношения на 257 свои служители-шофьори, контрольори, чистачи, механици.

Преди няколко дни управителят на дружеството Ангел Делчев потвърди, че е изпратил уведомително писмо до Агенцията по заетостта, с което информира за предстоящото масово съкращение. Спазваме законовите разпоредби, като по този начин искаме да подсигурим служителите си при евентуално прекратяване на договора ни с община Стара Загора, коментира тогава той. В момента това е единствения ви коз, който използвате, но не представяте аргументи за инвестиционна програма или за по-качествено обслужване, бе отговорът на кмета Живко Тодоров на среща с представители на фирмата и общински съветници.

Връчват предизвестията на работници от Автобусни превози
netinfo

„Вчера научихме, че днес трябва да подпишем заповедите в Личен състав. Всеки трети от нас има заеми, има и цели семейства, които ще бъдат съкратени-как ще живеят? Няма работа почти никъде, защо да си ходим, като досега фирмата е била абсолютно коректна към нас?", коментираха хората, които чакаха пред Личен състав в базата на дружеството. Сред тях имаше шофьори с трудов стаж между 20 и 38 години.

Какво още споделиха те чуйте в прикачения звуков файл.