награди
награди / netinfo
На официалната церемония в Музея на розата бяха връчени годишните награди на сдружение „Бъдеще за децата“. С почетен символ на Казанлък  бе отличена Мария Гинева, директор на сдружението. Наградата за активната й дейност връчи кметът Галина Стоянова.

В категория „Бизнес с кауза“ бе за строителната фирма „Нешстрой“ ЕООД заради подкрепата  към децата. В категорията „Обществена личност“ бе отличена Гинка Щерева,  омбудсман на Казанлък за своята работа с подрастващите. В категорията с най-много номинации „Приятел на детето“ приза получи Димитър Гайдаров - диригент, композитор и музикант, отдаден на фолклора и децата за активната си работа с Центровете. По време на церемонията, в която участваха Петя Чакърова – заместник областен управител, изпълнителният директор на сдружението Мария Гинева и изпълнителният директор на Фондация „Сийдър“ Александрина Димитрова с връчване на плакети бяха отличени и три инициативи на доброволци: „Сладки за Цеци“, гражданска инициатива в подкрепа на Центровете за настаняване от семеен тип и рокерите от мото клуб „Черните рози“. 

Наградата „Бъдеще за децата“ е учредена през 2015г. от сдружението, за да поощрява дарителството и доброволчеството в подкрепа на каузата „За децата на Казанлък!”. Организацията помага на над 120 деца и техните семейства в риск, чрез двете общински услуги – Център за обществена подкрепа и Център за социална рехабилитация и интеграция, които управлява.
 
Тазгодишните награди са организирани със съдействието на Община Казанлък и партньорството на Фондация „Сийдър”.