Приемат номинации за наградата „Бъдеще за децата”
Приемат номинации за наградата „Бъдеще за децата” / netinfo

Сдружение "Бъдеще за децата" гр. Казанлък приема номинации за тазгодишната награда. Търсят се хора, които системно помагат и даряват в подкрепа на децата, защото вярват, че специално внимание към децата трябва да има във всяка една сфера на нашия живот, по всяко време.

Номинации могат да се правят до 30 май в три категории - Обществена личност - с цялостен принос за децата на Казанлък; Бизнес с кауза - развитие на корпоративни социални програми и проекти за децата на Казанлък и Приятел на детето - доброволци, професионалисти /учители, специални педагози, психолози, социални работници, рахабилитатори, лекари и др./, институции, организации, обществени личности /култура, изкуство, музика/ - хора, направили нещо значимо.

Сдружение „Бъдеще за децата" учреди годишна награда „Бъдеще за децата" през изминалата година, с цел да се стимулира доброволчеството и дарителството в подкрепа на каузата - „За децата на Казанлък!".

Чрез създаването на едноименната награда, екипът на сдружението иска да засвидетелства своето уважение към всички хора - приятели на децата.

Общественици, граждани, дарители, фирми и граждански структури, доброволци, които по един или друг начин са подкрепили децата в града на розите, заслужават да получат признание.