дарениео
дарениео / община Стара Загора
50 защитни костюма за многократна употреба получиха медиците в ЦСМП в Стара Загора. Дарението е на зам.-кмета на община Стара Загора Красимира Чахова и беше прието от д-р Теодора Дражева, завеждащ филиала за Спешна медицинска помощ.
 

дарение
община Стара Загора


Председателят на Надзорния съвет на „Трейс Груп Холд” АД инж. Николай Михайлов направи дарение на Клиника по анестезиология и интензивно лечение в УМБАЛ „Проф. д-р Ст. Киркович“. Той е осигурил дефицитна на пазара Затворена система за аспирация на Avanos, която се прилага при интубирани пациенти, които са на апаратна вентилация за продължителен период от време.
 
Александра Райкова от Стара Загора дари 400 бр. предпазни шлемове за лице, които са предназначени за лекарите в УМБАЛ “Проф. д-р Стоян Киркович”.

дарениеоб
община Стара Загора

 
Старозагорската фирма "Загария" предоставя за най-нуждаещите се 1250 пакета различни видове макаронени изделия. Своята подкрепа продължават да оказват и пекарни "Петраки", които доставят пакетирани закуски на служителите, обслужващи КПП-тата на територията на Стара Загора.

дарение
община Стара Загора

 
Магазин "Практис" дари на Община Стара Загора маски, ръкавици, десет градински пръскачки и една бензинова пръскачка, които ще бъдат използвани за дезинфекция на обществени пространства.

дарение
община Стара Загора

 
Всеки, който желае да дари стоки и храни - маски, защитни облекла, трябва да се свърже с Общинския оперативен щаб на тел.: 042 614 652 или 0884797965.
 
Дарителската сметка, по която граждани и фирми могат да преведат суми в лева и евро е следната:
УниКредит Булбанк АД
IBAN: BG62UNCR70008422236384; BIC: UNCRBGSF;
КОД НА ВИД ПЛАЩАНЕ: 44 51 00
Основание за плащане: Дарение – коронавирус
 
Средствата ще бъдат използвани единствено за подпомагане на болниците, социалните заведения и възрастните хора при пълна отчетност.
 
Общинският оперативен щаб изказва благодарност на всички дарители за съпричастността в този труден за всички момент.