дарение
дарение
Сумата от 5130 лв. бе дарена на изпълнителния директор на УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“-Стара Загора проф. д-р Йовчо Йовчев
Служителите на Областните дирекции на институциите към Министерството на земеделието, храните и горите в Стара Загора се обединиха в благотворителна инициатива за събиране на средства, нужни за диагностика и лечение на пациенти COVID-19.

ПФК „Берое“ с дарение и за Центъра за Спешна медицинска помощ-Стара Загора

Сумата от 5130 лева бе дарена на изпълнителния директор на УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“-Стара Загора проф. д-р Йовчо Йовчев.


Нова дарителска инициатива в борбата с COVID-19 в Стара Загора

Каузата е подкрепена, както от служителите, така и от ръководителите на структурните звена - Мехмед Зейнел, директор на Областната дирекция на Държавен Фонд Земеделие Стара Загора, Елка Бонева, директор на Областна дирекция „Земеделие“, д-р Дамян Миков, директор на Областна дирекция по безопасност на храните, инж. Петър Заяков, директор на РДГ-Стара Загора, ръководителя на местната структура на Национална служба за съвети в земеделието Ганчо Ганчев и изпълнителния директор на ИАРА (Изпълнителна дирекция по рибарство и аквакултури) старозагорецът доц. д-р Галин Николов.