/ БТА
26 партии и коалиции регистрираха листи с кандидати за народни представители за изборите на 14 октомври в 27 МИР Стара Загора.

Припомняме, че РИК Стара Загора отказа да регистрира листата за народни представители на ДБ, а от коалицията заявиха, че ще обжалват.

С пълни листи от 22-ма кандидати на предстоящите избори се явяват ДПС, Коалиция ГЕРБ-СДС, Коалиция "Изправи се! Мутри вън!" и Коалиция "БСП за България".

С 20 кандидати е Политическа партия "Възраждане", а "Има такъв народ" е с 19.

Отказаха регистрация на листата на ДБ в Стара Загора

Листа с 18 кандидати е регистрирала Политическа партия ВОЛЯ, а кандидатите на ВМРО са 12.

С по 11 кандидати за народни представители са Коалиция "Продължаваме Промяната", "Русофили за възраждане на отечеството" и Български национален съюз "Нова демокрация". 10 са кандидатите на Национално обединение на десницата".

Българска социалдемокрация "Евролевица" има 9 кандидати, а ПП Атака - 8. С шест кандидати са ПП "Глас народен", Коалиция "Патриотичен фронт" и Политическа партия МИР, а с 5 - "Българска прогресивна линия".

Четирима са кандидатите на ПП "Общество за нова България" и ПП "Зелените".

С трима кандидати на предстоящите избори ще се яви "Българско Национално обединение на десницата".

По двама кандидати са регистрирали Политическа партия "Благоденствие - Обединение - Градивност" и Политическа партия "Бригада".

Само с по един кандидат на предстоящия вот ще се явят ПП Правото, "Български съюз за директна демокрация" и Политическа партия "Пряка демокрация".