МОС
МОС / община Стара Загора
Теодора Иванова е новият Млад Кмет на Млада Загора. 11-класничката от СУ „Иван Вазов“ бе избрана след оспорвана надпревара сред свои съученици от няколко старозагорски гимназии.

За 23-а поредна година първият в страната Младежки общински съвет Стара Загора доказва себе си като форма на непосредствено участие на младите хора в живота на общността, в решаването на проблеми, пряко засягащи тяхното израстване и формиране като личности.

Млад кмет
община Стара Загора


Новоизбраният кмет на Млада Загора Теодора Иванова ще участва в тържествения ритуал за издигане на националното знаме на Република България на Пети октомври – Ден на Стара Загора. По традиция 23-ият Млад Кмет  ще получи символичния  ключ на града. 

„Доброволчество и партньорство, основа за младежка активност – идеи и  възможности”, „ Стара Загора – градът на младите -  пространства и инициативи – как и какво ще накара младите да останат или да се завърнат“ и „Накъде отиват младите хора -  приоритети, проблеми  и предизвикателства”, бяха трите теми, по които кандидатите се подготвяха за състезанието, което се проведе снощи в Младежкия дом.