БСП Стара Загора
БСП Стара Загора / netinfo
Старозагорските социалисти подредиха листата си с кандидатите за народни представители от 27 МИР за предстоящия вот на 26 март.
 
Водач е Драгомир Стойнев. Веднага след него се нарежда досегашният депутат в 43-тото Народно събрание Георги Гьоков, а трето, девето и 12-то място са отредени за коалиционните партньори.
 
Изключително оспорвана бе конкуренцията между двама от кандидатите за четвърто и пето място, информира в студиото на Дарик Георги Гьоков. „Това са бившият зам.-министър на образованието Иван Кръстев и проф. Иван Върляков. И двамата събраха по равен брой гласове на двете тайни гласувания. Решихме следващия вот да бъде явен и той определи Иван Кръстев да заеме четвърто място, а проф. Върляков-пето. След него се нарежда председателят на Общинския съвет на Чирпан Даниела Драгийска, на седмо място е Васил Самарски, а на осмо Пламен Караджов. Десети в листата е Донка Симеонова, 11-ти е д-р Стефан Шишков. Дияна Михалева е поставена под номер 14, Борис Боричев е 18-ти, Петър Влахов на 19-то и д-р Мариус Кирков-на 22-ро място”.
 
Социалистите са убедени, че ще имат представителство от четирима свои депутати от Старозагорски избирателен район в следващия Парламент. Очакванията им са в областта да бъдат подкрепени от 45-50 хиляди гласоподаватели. БСП е в подем и реалността да спечелим тези гласове е голяма, убеден е  Гьоков.