/ "Свят без граници"
Над 800 са раздадените кутии в областта
Сдружение „Свят без граници“ за 13-та поредна година проведе традиционната си кампания, с която радва с подаръци деца за Рождественските и Новогодишните празници.

Сдружение "Свят без граници"

Над 800 са раздадените кутии в областта. По традиция първи бяха възпитаниците на І ОУ „Георги Бакалов", с директор Димитрина Тимофеева. Изборът на учебното заведение не е случаен, тъй като неправителствената организация е негов асоцииран партньор.

Над 1000 лв. събраха на благотворителния концерт „Бяла Коледа за Дени“ (СНИМКИ)

Кампанията продължи в Дневния център за деца с увреждания в Стара Загора, селата Хан Аспарухово и Бъдеще, общините Николаево, Мъглиж и други. „Стараем се всяка година да увеличаваме броя на децата, които достигаме.

Сдружение "Свят без граници"

Те са предимно от ромския етнос - целевата общност, с която работим. 2020-та е юбилейната 20-та година от създаването на организацията ни.“, уточни председателят на УС на сдружение „Свят без граници“ Ганчо Илиев.

Сдружение "Свят без граници"

При раздаването на подаръците той бе придружен от заместник областния управител Петя Чакърова и обществения посредник Надежда Чакърова.

Сдружение "Свят без граници"

Новото в кампанията тази година бяха хранителните пакети за възрастни хора в нужда, предоставени от сдружение „Верният настойник“.