кампания
кампания / Бъдеще за децата
За седма година сдружение „Бъдеще за децата“ обедини казанлъчани под мотото „Заедно да подарим по една вълшебна коледна приказка!”.Събрани бяха над 250 коледни подаръка за децата на Казанлък.
 
Екипът на Сдружение „Бъдеще за децата” бе разположил три елхи в Казанлък. На всяко едно от вълшебните дръвчета имаше определен брой специални коледни играчки и писмо към тях. Чрез тези писма, дарителите се запознахте с историята на дете и неговото семейство и подготвиха подарък, съобразен с възрастта на детето и неговите интереси.
 
Организаторите благодарят на всички, „които участваха в нашата коледна кампания в подкрепа на децата с увреждания, деца от многодетни и социално слаби семейства, деца от Центъра за обществена подкрепа и Центъра за социална рехабилитация и интеграция за деца, както и от Центровете за настаняване от семеен тип в Казанлък и Центъра за специална образователна подкрепа в град Мъглиж.

Благодарим, че ни помогнахте да случим техните желания и да им покажем, че на Коледа стават чудеса! Благодарим, за това че успяхме да накараме да се усмихнат толкова много деца, за които света не е толкова добро място. Благодарим на всички хора, които повярваха и прегърнаха нашата кауза за пореден път!
Освен всички прекрасни подаръци, в коледните пакети нашите малки герои и техните семейства ще открият чудо, надежда и топлина, споделени и опаковани с внимание от всички, които се включиха!”
 
През седмицата преди Коледа, екипът и доброволците на Сдружение „Бъдеще за децата”, ще се погрижат всички събрани коледни подаръци да бъдат поднесени на децата.