будител
будител / netinfo
Колективната награда „Анастасия Тошева” на Община Стара Загора получи педагогическият колектив на Детска градина 68 „Патиланско царство”. Отличието е за високи постижения като екип, модерна материална база, ефективно използване на иновативни технологии и съвременни методи за обучение, активна работа с родителите, както и за организираната съвместно с Общината „Патиланска Европеада”, в рамките на кампанията „Стара Загора европейски град на спорта”.

награда
netinfo


Индивидуалната награда „Анастасия Тошева” заслужи Мариета Петрова, директор на XI основно училище „Николай Лилиев” за въвеждане на иновативни практики, работа по проекти и стимулиране на училищни изяви, за създаване на оптимизирани условия за работа на педагогическия екип.

Наградата „Будител на Стара Загора” на Съюза на учените получиха и тримата номинирани-академик Кирил Тодоров, математикът Любомир Любенов и адвокатът и писател Георги Туртуриков.

награда
netinfo


На старозагорските будители бяха връчени статуетка, почетна грамота и картина от старозагорски художник.

94 млади учители от детски градини и училища в Стара Загора, които сега поемат по пътя на будителите, получиха специални поздравителни адреси и значки от кмета на общината Живко Тодоров.

награда
netinfo