Операта посрещна влюбените с  Царицата на чардаша
Операта посрещна влюбените с Царицата на чардаша / Държавна опера Стара Загора

Пред пълен салон, с много настроение и специално внимание към зрителите си Държавна опера Стара Загора представи снощи оперетата „Царицата на чардаша". Дни преди спектакъла билетите бяха изкупени и интересът не спираше до отварянето на вратите снощи. Почти пълна бе специалната кокетна кутия в Билетен център, в която двойките оставяха своите имена.

В Деня на влюбените, представлението започна със специална изненада за тях - три двойки чуха имената си от сцената от чаровника Бони, вечно влюбеният във всички жени герой в „Царицата на Чардаша". Това са Мария Илиева и Васил Чертоянов, Пенка Колева и Владимир Симеонов и Росен и Соня Минчеви. Те получиха в антракта по бутилка шампанско - комплимент от Държавна опера Стара Загора. Наши гости бяха и Ирена Русенова Донева учителка в Музикалното училище, Читател за месец януари на Библиотека „Родина" и Неда Даскалова - медицинска сестра, читател на годината за 2012г.

За всеки един зрител имаше специално изработен за празничното издание стикер със сърце - „Отвори сърцето си" - и с логото на Държавна опера Стара Загора. Представлението завърши с дъжд от балони, много сияещи усмивки и чудесно настроение. Стана традиция вече меломаните, почитатели на Държавна опера Стара Загора да посрещат празника на влюбените в салона с изненади и специално отношение.