/ iStock/Getty Images
През месец октомври стартира Strypes Lab 2021 – академия, която осигурява безплатно обучение по два от най-популярните програмни езици – Python и C.
 
Курсовете са насочени към всички млади специалисти, студенти в технологични специалности, както и към вече работещи професионалисти, които искат да се преквалифицират, за да стартират успешна кариера в ИТ сферата.
 
Организаторът фирма Strypes, в партньорство с Община Стара Загора,  поставя специален фокус върху Стара Загора и региона. Компанията отправя покана към всички специалисти да разгледат тази възможност и да подадат своята кандидатура през сайта Strypes Lab 2021 до 1 октомври, а обученията ще продължат три месеца.

„ИТ кариера“ продължава с обучението за приложни програмисти 

Strypes Lab 2021  ще се провежда изцяло онлайн и ще бъде водено от двама изключително опитни преподаватели. След тримесечния курс, най-добре представилите се участници ще могат да се присъединят към екипа на Strypes и да стартират работа по проекти за някои от водещите високотехнологични компании в Западна Европа. Обученията са напълно безплатни за участниците.
 
Фирма Strypes е една от големите ИТ компании в България. Създадена от нидерландски предприемач през 2008 година, днес фирмата наброява повече от 400 човека в офисите си в София, Пловдив, Бургас и Айндховен, Нидерландия.
 
 
община Стара Загора