Общувайте с депутатите във Facebook
Общувайте с депутатите във Facebook / Дарик Стара Загора
Общувайте с депутатите във Facebook
22686
Общувайте с депутатите във Facebook
  • Общувайте с депутатите във Facebook

До края на годината депутатите от ГЕРБ от старозагорски избирателен район ще отрият приемна за граждани в Стара Загора.

"Ще пребазираме приемната в централната градска част за по-лесен достъп. Всеки понеделник старозагорци ще могат да отправят своите въпроси и препоръки към народните представители", каза в сутрешния блок на Дарик радио депутатът от ГЕРБ от старозагорски район Живко Тодоров.

Той допълни, че предстои и създаването на блог в интернет пространството за по-бърза комуникация с народните представители Друга възможност за обратна връзка с депутатите от ГЕРБ от Старозагорско са и страниците им във социалната мрежа на Facebook.

В Дарик кафето на Стара Загора Живко Тодоров обясни и основните акценти в презентацията на старозагорските депутати, която бе представена в рамките на форум "Европейско гражданство - възможности и перспективи".

"В Европа гласът на  гражданите се чува институциите повече, отколкото в България. Трябва да работим в посока укрепване на гражданското ни общество", коментира в студиото на Дарик Живко Тодоров.

Според него е необходимо да се улесни процедурата по провеждане на референдуми, за да чува по-често гласът на гражданите по важните проблеми за страната.

Крачка напред в социалния диалог е и изграждането на публичен регистър на неправителствените организации и активната работа на институциите с тях.

В прикачения звуков файл чуйте какво сподели в студиото на Дарик депутатът от ГЕРБ Живко Тодоров.