/ община Стара Загора
Плакети за високи спортни постижения получиха шестима от състезателите на боен клуб „Атила“, които са завоювали медали по ММА.

Отличените са Виолета Старчева, завоювала второ място Световно първенство за юноши и два пъти шампион на България по ММА; Кристиян Канев, спечелил второ място на Световно първенство за юноши; Пламен Димитров,  заел пето място на Европейско първенство и шампион на България по ММА- граплинг; Стефан Ташев, спечелил шампионска титла  на България по ММА- кадети до 67 кг; Робин Иванов-шампион на България по  ММА- юноши 57 кг. и Милен Фетов- шампион на България по ММА и граплинг- мъже до 77кг.

Баскетболисти в инвалидни колички ще се състезават в Стара Загора

„ММА става все по-харесван от младите хора и деца и става все по-популярен. На националния шампионат, който се проведе в Ямбол, бяхме с грандиозен отбор от 30 състезатели, което беше невероятно. Завоювахме много призови места и спечелихме всички отборни купи от надпреварата“, подчерта треньорът Ивайло Георгиев.

Отличията връчи ресорният зам.-кмет Красимира Чахова, която пожела много бъдещи успехи на младите старозагорски надежди.

През следващата седмица треньорът и състезателите ще проведат открита благотворителна тренировка по ММА, в която могат да се включат и любители спортисти.
 
община Стара Загора