/ netinfo
Районна прокуратура-Казанлък ръководи разследване по досъдебно производство спрямо 31-годишният мъж, който по време на отпуск от Затвора в Стара Загора, извърши кражба и шофира без свидетелство за управление.

Мъжът изтърпява наказание от 1 година и пет месеца лишаване от свобода при лек режим, осъждан е седем пъти за престъпления против собствеността и за престъпления по транспорта.
 
Затворник разиграва „Бързи и яростни”

На 10 януари, затворникът не спря при подаден сигнал стоп на полицаи в Стара Загора, започна гонка, при която създаде предпоставка за пътно транспортно произшествие и на два пъти нанесе щети по бронята на патрулка.

33-годишен разби с джип две патрулки, за да избяга от проверка

На около 200 метра след мъглижкото село Сливито, автомобилът аварира, водачът избяга, но по-късно бе заловен и отново преведен в Затвора. В колата бяха открити крадени ВиК части от работилница в затворнически цех.
 
Районна прокуратура-Казанлък е изготвила сигнал до началника  на Затвора за извършване на преценка налице ли са основанията за изготвяне на предложение до Окръжен съд - Стара Загора за замяна на режима на изтърпяване на наказанието „лишаване от свобода“ с по-тежък от настоящия.