полиция
полиция / ThinkStock/Getty Images
31-годишен мъж от старозагорското село Дъбово разигра местните полицаи в стил "бързи и яростни" по пътищата на региона. Мъжът бил в отпуск от затвора и след близо 5-часова гонка с униформените, бил заловен в мъглижкото село Сливито. В автомобила му са открити множество ВиК части, откраднати от работилницата на затвора.
 

33-годишен разби с джип две патрулки, за да избяга от проверка

Началото на екшъна е поставено около 8.30 часа на 10 януари на ул. "Индустриална” в областния град, когато екип на Пътна полиция се опитал да спре за проверка кола с английска регистрация. Водачът обаче избягал с висока скорост, навлязъл в насрещното движение на бул. „Св. Патриарх Евтимий”, а по-късно се отправил в посока Казанлък, следван от полицейския екип. На черен път близо до село Сливито колата аварирала, а водачът избягал. След издирване той е заловен.
 
Екшън: Мъж бяга от полицията, хвърля наркотици и после се предава

Установено е, че мъжът бил в отпуск от затвора в Стара Загора, където излежавал присъда, нямал и шофьорска книжка, тъй като му била отнета за година. В автомобила са открити ВиК-части, откраднати от работилницата в затвора. Алкохолният тест бил отрицателен.
 
Мъжът отново е върнат в старозагорския затвор.