/ netinfo
Моника
95702
Моника
  • Моника
За Моника Маринова от Стара Загора сме разказвали неведнъж. Това е жената, която пребори тежка болест, захвърли инвалидната количка и се изправи на крака.

Във всичките месеци, в които тя претърпя изключително сериозна операция в Кипър, възстанови се след болезнена и дълга рехабилитация, стана майка на втора дъщеричка и сключи брак с мъжа на сърцето си, Моника не спираше да води една друга битка-тази със Здравната каса. Води я и до ден днешен, с уверението, че няма да се предаде.
 
Но, не това прави Моника различна от стотиците хора, които дръзват да застанат срещу системата. Не минава и ден, в който младата жена, да не върши добрини.

Заедно със свои съмишленици тя организира кампании, в полза на хора, които са изпаднали в безизходица и се нуждаят от средства за лечение. Затова, че в сърцето на Моника има място и за чуждата болка, тя бе наградена с отличието на общността за добротворство.
 
Чувствителна, борбена и благодарна, са трите думи, с които младата жена се описва. Тя споделя, че през годините, в които се среща със своята и с чуждата болка, е успяла да се съхрани.

„Не мисля да се отказвам от това, което правя, въпреки, че има хора, които се опитват да очернят някои от  кампаниите. Нека се замислят, защото застраховка здраве няма.
 
Доброто е около нас и нека да не чакаме да изпаднем в трудна ситуация, за да правим добрини”, споделя Моника Маринова.
 
В прикачения звуков файл ще чуете откровения разказ на Моника за доброто и силата да го споделяш.

...Въпреки всичко и всички.