абсолвенти
абсолвенти / Тракийски университет
 
60 абсолвенти от Медицински колеж при Тракийски университет – Стара Загора положиха Хипократовата клетва на тържествена церемония по случай промоцията на Випуск 2020. Те са от специалностите “Рехабилитатор”, “Медицински лаборант” и “Гериатричен специалист“.       

Средният успех на трите специалности е много добър 5,07.

Заместник-ректорът доц. Нели Грозева поздрави новите рехабилитатори, лаборанти и гериатрични специалисти. „Поздравявам Ви за успехите по пътя до днешния ден, защото за мен безспорно всеки успешно взет изпит е пореден успех и една малка победа, и ви уверявам, че в този момент за мен, за всички присъстващи, за вашите родители, приятели и близки вие всички сте победители, защото не просто мечтахте, а последвахте и осъществихте своята мечта и уверено пристъпвате напред.

Реализиране в практиката или продължаване на образованието, кариера в България или кариера в чужбина…. изборът е ваш, слушайте сърцето си и последвайте поредната мечта, и не забравяйте в днешния ден да благодарите на вашите семейства и близки, които ви подкрепяха през годините. Повярвайте ми, че за тях днешният ден е голям празник.“

Отличниците бяха наградени с грамоти:

Отличник на Випуск 2020:
Камелия Цветелинова Хараланова
спец. „Рехабилитатор“
Общ успех от курса на обучение - ОТЛИЧЕН 5,80

Отличник на специалност „Медицински лаборант”:
Цветана Тодорова Божкова – отличен 5,79

Отличник на специалност „Рехабилитатор”:
 Даниела Петкова Димова отличен 5,74

Отличник на специалност „Гериатричен специалист”:
Антония Богданова Богданова отличен 5,55