абсолвенти
абсолвенти / Тракийски университет
189 бакалаври и 35 магистри от Педагогическия факултет на Тракийски университет получиха своите дипломи за завършено висше образование и положиха клетвата на педагога.

Ректорът доц. д-р Добри Ярков връчи дипломата на Яница Русенова, завършваща „Социална педагогика“ с отличен успех 5,92 – най-висок сред бакалаврите, а деканът на факултета проф. Таня Борисова връчи дипломата на следващата по висок успех Таня Танева, която завърши „Предучилищна и начална училищна педагогика“ с отличен 5.90.

„Ние изпращаме един випуск, който е добре подготвен и мотивиран да възпитава бъдещите поколения на България. Аз съм особено щастлив, че днес се дипломират над 200 бакалаври и магистри на Педагогическия факултет и съм убеден, че вие не само ще обучавате, но и ще възпитавате нашите деца, децата на България.

Желая ви да имате добро кариерно развитие, да се радвате на работа си, защото вашата професия е обичана – вас ще ви обичат децата. Бъдете здрави, щастливи, вярвайте в бъдещето и бъдете добри хора. Желая ви попътен вятър и успех!“, пожела ректорът доц. Добри Ярков.

Деканът на факултета проф. Таня Борисова изпрати първия си випуск на ръководната длъжност и призова младите хора да прославят името на Педагогическия факултет.