Мним полицай си тръгна с огромна печалба
Мним полицай си тръгна с огромна печалба / DarikNews, архив
От 2 до 100 лева на ден оставят казанлъчани, които пробват редовно късмета си различните игри на лотарията, тото шанса или бързите печалби, показва проверка в тотопунктовете и пунктовете за талони в града.
 
Хората, които разчитат на късмета на съдбата , за да спечелят пари,  са почти по равно от двата пола. Сред най-активните играчи в моментните игри на късмета са пенсионери и хора с ниски доходи и  работнически професии.Те са и най-често печелившите, показва казанлъшката статистика на тото и  "талон късметлиите". 
 
Средно, редовните играчи започват със суми от порядъка на 5 или 10 лева и играят, докато достигнат печалбата, която ги удовлетворява за деня или върнат загубените в талони пари.
 
Преди два дни, мъж от близко до Казанлък село, който започна с 5 лева, така ги „завъртя“, че спечели 50 лева и си тръгна,  сподели продавач на павилион за лотарийни талони   в покрайнините  на града.
 
По думите му, средно 20% от талоните в един стек са печеливши, като има игри, където шансът да спечелиш  е на 3,5 билета веднъж. Това се знае от хазартните  личности и те играят, докато попаднат на техния шанс за деня, казва продавачът на късмет и надежда.
 
Обикновено при по-големи печалби късметлиите черпят дискретно и  предпочитат да не се шуми за късмета им, дори молят за това,  казва млад продавач на друг пункт за талони.
 
През миналата година двуцифрено е числото на казанлъчани,  спечелили прилични суми от тотото и различните игри на късмета.Трима други са с нови леки автомобили, също  от хазартен късмет.