срещи
срещи / netinfo
Целта за Братя Даскалови е да се удвои броят на общинските съветници
„Продължаваме работа - обединени и мотивирани, за да спечелим следващите кметски избори“, категоричен е областният координатор на ГЕРБ в Стара Загора Пламен Йорданов. Той присъства на общинските събрания на структурите на партията в Чирпан и Братя Даскалови и отчете, че резултатите от последните парламентарни избори в тези общини не са задоволителни.

Целта за община Братя Даскалови е да бъде удвоен броят на общинските съветници, като по този начин ще се засили позицията на ГЕРБ и ще има основа за провеждането на реални политики за гражданите. По време на събранието надделя мнението, че в новото общинско ръководство трябва да се ангажират хора от различни села в общината, за да се разгърне ефективна политическата дейност във всяко населено място. „Така до ръководството ще стига актуална информация за реалните проблеми и ще се работи за тяхното решаване, ще се провеждат и редовни събрания на всеки три месеца“, подчерта Пламен Йорданов. От поста си общински ръководител на ГЕРБ в Братя Даскалови се оттегли Стоян Вълчев, а петима бяха номинирани за новото общинско ръководство. Те ще бъдат гласувани на следващо събрание.

В  Чирпан, членовете на ГЕРБ се обединиха около идеята, че партията трябва да привлече към организацията си хора с авторитет. „Целта е подготовката на местните избори - издигането на кандидат за кмет от ГЕРБ на ярка фигура, както и сформирането на силен екип в Общинския съвет в Чирпан“, категоричен бе областният координатор. Местното управление е слабо и не се постигат резултати, градът и общината са в застой и не се развиват, което е видимо на фона на случващото се в други близки общини, категорични бяха участниците в общинското заседание на партийната структура. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook- https://www.facebook.com/darik.starazagora/