Седмица на бащата
Седмица на бащата / община Стара Загора
С разнообразни игри и състезания малчуганите и техните татковци,  както и учителите от група „Иглика“ в детска градина „Пролет“ се забавляваха през Седмицата, посветена на бащата.
 
Тя се отбелязва за шеста година в цялата страна от 11 до 17 ноември. С дейностите в нея отправяме послания за истинските отношения между децата и техните родители“, сподели директорката Борислава Христакиева. Всеки ден от изминала седмица имаше своя тема и малчуганите очакваха с интерес подготовката и изпълнението на всяка следваща задача.
 
Децата направиха портрет на татко, във вторник зарадваха родителите с колаж от снимки на децата с техните бащи, засадиха брезички в двора на детската градина, поканиха родителите за празнична изненада със забавни игри и състезания с татковците.
 
„Тези срещи са изключително значими не само за децата, в тези срещи мъжете осъзнават, че тяхната най-важна роля е да бъдат бащи. А за малчуганите силното татково рамо винаги е опора и вдъхва вяра за успех във всяко начинание“, коментира Христакиева.