подаръци
подаръци / СНЦ Бъдеще за децата
За осма година сдружение „Бъдеще за децата“ обедини казанлъчани под мотото „Заедно да подарим по една вълшебна коледна приказка!”.

И въпреки изпълнената с предизвикателства и много различна година, която имахме, успяхме заедно да съберем над 180 коледни подаръка за децата на Казанлък, споделят организаторите.
 
На двете вълшебни елхи - в Комплекса за социални услуги за деца и семейства, на ул. „Войнишка“ 25, и в магазин „Вимакс“, бяха поставени пликове с историите на децата и техните семейства.
 
През изминалата седмица, екипът на Сдружение „Бъдеще за децата”, се погрижи всички събрани коледни подаръци да достигнат до своите получатели.
 

Благодарим на всички, които участваха в нашата коледна кампания в подкрепа на децата с увреждания, деца от многодетни и социално слаби семейства, деца-потребители на Центъра за обществена подкрепа и Центъра за социална рехабилитация и интеграция, Дневен център за деца с увреждания, както и от Центровете за настаняване от семеен тип в Казанлък.
 
Освен всички прекрасни подаръци, в коледните пакети нашите малки герои и техните семейства ще открият чудо, надежда и топлина, споделени и опаковани с внимание от всички, които се включихте!
Благодарим на всички хора, които повярваха и прегърнаха нашата кауза за пореден път!